Paieška
lt en

Lietuvos gyventojai kviečiami aktyviai skirti 1,2 % GPM paramą nevyriausybinėms organizacijoms

Lietuvos gyventojai kviečiami aktyviai skirti 1,2 % GPM paramą nevyriausybinėms organizacijoms

Nacionalinė NVO koalicija kviečia Lietuvos gyventojus aktyviai skirti 1,2 % GPM paramą nevyriausybinėms organizacijoms ir įgyvendina kampaniją „Pasaulis be NVO – ne pasaulis“, kurios metu pabrėžia viso nevyriausybinio sektoriaus svarbą visuomenėje.

Kviečiame jungtis prie kampanijos ir paskatinti savivaldybės gyventojus bei administracijos darbuotojus skirti 1,2% GPM savo pasirinktai organizacijai.
Prie kampanijos galite prisidėti šiais būdais:

  1. Pasidalindami informacija su administracijos darbuotojais (galite skatinti skirti 1,2 % GPM darbuotojo pasirinktai organizacijai arba pasiūlyti konkrečią).
  2. Pasidalindami informacija interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose.
  3. Pasidalindami vaizdo įrašu klientų laukimo ir aptarnavimo vietų TV ekranuose.

Visą medžiagą ir tekstus, kuriuos galite pritaikyti savo poreikiams, rasite Google drive nuorodoje: https://bit.ly/PasaulisBeNVOnepasaulis-media

NVO koalicija vienija 18 skėtinių ir nacionalinių nevyriausybinių organizacijų, veikiančių Lietuvoje. Kampanijos metu neskatiname gyventojų paramą skirti konkrečioms nevyriausybinėms organizacijos.  „Pasaulis be NVO – ne pasaulis“ kampanijos tikslas – paskatinti Lietuvos gyvnetojus aktyviau skirti 1,2 % GPM paramą, kadangi ją skiria tik maždaug kas trečias gyventojas.

 

Nacionalinės NVO koalicijos informacija

Dalintis Facebook