Paieška
lt en

Tiesioginių transliacijų ciklas verslui rūpimais klausimais

2020-04-15
Tiesioginių transliacijų ciklas verslui rūpimais klausimais

Tęsiame aktualių tiesioginių transliacijų ciklą verslui rūpimais klausimais, šį ketvirtadienį, 10 val., „Versli Lietuva“ Facebook paskyroje kviečiame stebėti transliaciją apie finansinę pagalbą verslui, kurią teikia Invega (paskolos) ir Užimtumo tarnyba (subsidijos).
Ką reikia žinoti, norint kreiptis dėl finansavimo verslo likvidumui užtikrinti, palūkanų kompensavimui, dėl išmokų ir subsidijų, kaip pasinaudoti galimybe apmokėti sąskaitas tiekėjams, kokios pagalbos galima tikėtis iš steigiamo Pagalbos verslui fondo.
Į šiuos ir kitus verslui itin aktualius klausimus atsakys ekspertai tiesioginės transliacijos metu, balandžio 16 d., 10 val., „Versli Lietuva“ „Facebook“ paskyroje. Renginio paskyra: https://www.facebook.com/events/534648214103981/

Pokalbyje dalyvaus:

  • Kęstutis Motiejūnas, „Invega“ generalinis direktorius
  • Inga Balnanosienė, Užimtumo tarnybos direktorė

Pokalbį moderuos: Inga Juozapavičienė, „Verslios Lietuvos“ Verslumo departamento vadovė.
Kviečiame jums aktualius klausimus užduoti iš anksto renginio paskyroje arba tiesioginės transliacijos metu.

Šiuo verslui įtemptu laikotarpiu „Versli Lietuva“ kartu su Ekonomikos ir inovacijų ministerija specialias tiesiogines transliacijas verslui organizuos kiekvieną savaitę, o prireikus – ir dažniau. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas verslui aktualiais klausimais skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje.

VšĮ „Versli Lietuva“ informacija

Dalintis Facebook